Bambu Lab Hotend s nerezovou tryskou 0.2 pro řadu X1 a P1P

Kód: 6007
635 Kč 635 Kč / 1 ks
Skladem
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení

Hotend s nerezovou tryskou má speciální all-in-one design pouze pro Bambu Lab 3D tiskárny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přehled

Hotend s tryskou má speciální all-in-one design pouze pro Bambu Lab 3D tiskárny.

Tryska je integrovaná do heatbloku a propojená s heatsinkem tenkou kovovou trubičkou pro nejlepší výkon.

Díky tomuto designu se hotend zahřeje mnohem rychleji než běžné hotendy a all-in-one design minimalizuje potíže, které vznikají při výměně trysek..

*Čím větší je průměr trysky, tím menší je šance, že dojde k jejímu ucpání, ale snižuje se kvalita tisku.

Poznámka

Pokud chcee sestavit kompletní hotend, tak také potřebujete keramické topné tělísko, termistor, chladící větrák pro hotend a silikonový návlek.

Instalace

Více informací o výměně hotendu na Bambu Lab Wiki.

Obsah balení

- Hotend s tryskou
- Teplovodivá pasta * 1
- M3-14 šrouby * 2

Kompatibilita

X1 Series, P1P

 

Použití

0.2mm Stainless Steel 0.4mm Stainless Steel 0.4mm Hardened Steel 0.6mm Hardened Steel 0.8mm Hardened Steel
PET-CF Nedoporučeno Nedoporučeno Možné Doporučeno Možné
PAHT-CF Nedoporučeno Nedoporučeno Možné Doporučeno Možné
PA6-CF Nedoporučeno Nedoporučeno Možné Doporučeno Možné
PLA-CF Nedoporučeno Nedoporučeno Možné Doporučeno Možné
PETG-CF Nedoporučeno Nedoporučeno Možné Doporučeno Možné
PLA Možné Možné Možné Možné Možné
PETG Nedoporučeno Možné Možné Možné Možné
ABS Nedoporučeno Možné Možné Možné Možné
ASA Nedoporučeno Možné Možné Možné Možné
PC Nedoporučeno Možné Možné Možné Možné
TPU Nedoporučeno Možné Možné Možné Možné


Specifikace produktu

Maximalní teplota tisku 300 ? Délka 47.3 mm
Tvrdost trysky 55-60 HRC Velikost balení 190*70*50 mm
Materiály Kov Přepravní hmotnost 30 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Náhradní díly pro tiskárny Bambu Lab
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: